Grant and Cutler at Foyles : The UK's Largest Foreign Language Bookseller

You are Here: Online Shop : Languages of Central and Eastern Europe : Albanian : Children’s books

Click on entry for details

Author: Title: Description:
Barkow, Henriette, & Richard Johnson Mos qaj Dhelpërush!/Don't cry, Sly! Bilingual English/Albanian.
Albanian: Children’s books. Price: £9.50
Blackman, Malorie Në teh të thikës Translation of "Knife edge".
Albanian: Children’s books. Published 01/01/2019. Price: £35.50
Blyton, Enid Aventura me sheqerkat Translation of "The humbag adventure" from "The secret seven" series.
Albanian: Children’s books. Published 01/01/2017. Price: £27.50
Boyne, John Djali me pizhame me vija Translation of "The boy in striped pyjamas".
Albanian: Children’s books. Price: £30.00
Brooks White, Elwyn Rrjeta e Sharlotës Translation of "Charlotte's web".
Albanian: Children’s books. Published 01/01/2017. Price: £25.50
Butchart, Pamela Drejtori i shkollës është mi vampir! Translation of "My teacher is a vampire rat!".
Albanian: Children’s books. Published 2018. Price: £25.00
Campbell, Rod I dashur Zoo Translation of "Dear zoo".
Albanian: Children’s books. Published 01/01/2017. Price: £25.50
Collodi, Carlo Aventurat e Pinokut Translation of "Adventures of Pinocchio".
Albanian: Children’s books. Price: £25.00
Cowell, Cressida Magjistarët e dikurshëm Translation of "The wizard of once".
Albanian: Children’s books. Published 01/01/2018. Price: £35.50
Dr. Seuss Dinake me çorape Translation of "Fox in socks".
Albanian: Children’s books. Published 01/01/2015. Price: £25.50
Dr. Seuss Veze jeshile dhe sallam Translation of "Green eggs and ham".
Albanian: Children’s books. Published 01/01/2015. Price: £25.50
Favilli, Elena & Francesca Carvalho Histori përpara gjumit për vajza rebele Translation of 'Goodnight stories for rebel girls'.
Albanian: Children’s books. Published 01/01/2018. Price: £49.99
Gregory, Manju, & David Anstey Jill and the Beanstalk/Xhili dhe Kërcelli I Fasuleve Bilingual story in Albanian and English.
Albanian: Children’s books. Price: £9.50
Ibrahimi, Marawa Guida e vajzave For every tween girl wondering about her changing body and changing brain, this funny and highly illustrated guide is the answer.
Albanian: Children’s books. Published 01/01/2018. Price: £30.00
Kinney, Jeff Ditari i Gregut "Dairy of the Wimpy Kid".
Albanian: Children’s books. Click on entry for price details.
Lagerlöf, Selma Udhëtim i mrekullueshëm i Nils Holgersonit nëpër Suedi Translation of "The wonderful adventures of Nils!".
Albanian: Children’s books. Published 01/01/2017. Price: £25.00
Palacio, R. J. Mrekullia Translation of 'Wonder'.
Albanian: Children’s books. Published 01/01/2015. Price: £30.00
Reeve, Philip Kekë në hapësirë Translation of "Cakes in space".
Albanian: Children’s books. Published 01/01/2016. Price: £30.00
Roth, Veronica Gdhende shenjën Traslation of "Carve the mark".
Albanian: Children’s books. Published 01/01/2019. Price: £35.50
Russell, Rachel Renée Ditarët e Peshkopes 1 Translation of "Dork Diaries 1".
Albanian: Children’s books. Published 01/01/2016. Price: £30.00
Smale, Holly Vajza shushkë
Albanian: Children’s books. Click on entry for price details.
Various Klasiket shqip-anglisht
Albanian: Children’s books. Published 01/01/2016. Click on entry for price details.
Walliams, David Babi i keq Translation of "Bad dad".
Albanian: Children’s books. Published 01/01/2018. Price: £32.50
Walliams, David Banda e mesnatës Translation of "The midnight gang".
Albanian: Children’s books. Published 01/01/2017. Price: £32.50
Walliams, David Gjyshja Gango Translation of "Gangsta Granny".
Albanian: Children’s books. Published 01/01/2013. Price: £32.50
Wilson, Jacqueline Shoqëruesja e nuses Translation of "Rent a bridesmaid".
Albanian: Children’s books. Published 01/01/2017. Price: £29.50

#